Regionale Huisartsenpost Apeldoorn

Telefoonnummer: 0900 - 600 9000

De Regionale Huisartsenpost Apeldoorn verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg tijdens de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen in de regio Apeldoorn, Beekbergen, Klarenbeek, Hoog Soeren, Epe, Loenen, Hoenderloo, Vaassen, Emst, Oene en Eerbeek.
           
Woont uw huisarts in een van de genoemde plaatsen, of bent u passant in een van bovengenoemde gemeentes, dan kunt u terecht bij de regionale Huisartsenpost Apeldoorn op werkdagen tussen 17.00 uur en 08.00 uur de volgende dag en tijdens weekenden en op feestdagen gedurende 24 uur.                               
                                                                             
                       
Moet ik naar de dokter

      mag ik meekijken
Moet ik naar de dokter?
Klik hier om de applicatie Moet ik naar de dokter te openen. Deze gebruiksvriendelijke app geeft u direct advies bij uw klachten en helpt u op makkelijke wijze zelf te bepalen of en wanneer u contact op moet nemen met de huisarts. De applicatie is de eerste medische applicatie met een CE markering en is aangemeld bij de Inspectie voor de Gezondheid Zorg (IGZ).
 

APP award juryAPP award publiek

Bereikbaarheid Huisartsenpost Apeldoorn
U kunt de Huisartsenpost Apeldoorn voor dringende hulp van de huisarts buiten kantoortijden tijdens avonden, nachten, weekenden en feestdagen bereiken via:

Telefoonnummer 0900 - 600 9000

Houdt uw BSN nummer en medicijnen bij de hand als u belt!